NO MATRIK: D20112054799
Saya akan cuba membakar sate ayam pada hujung minggu ini. Harap ia akan berjaya.
nampaknya tidak susah cara untuk membuat, hi..
ya, ia memang senang, harap dapat membantu semua yang suka akan makanan tradisional ini
Ya, saya akan cuba pada hujung minggu ini.
Saya suka makan sate,akan cuba sendiri. Terima kasih cikgu.
Thanks for sharing !
Banyak maklumat disediakan, syabas.
Nice sharing.^^
satu blog yang menarik, padat dengan sejarah tentang jenis makanan tradisional, ia tentu berguna kepada semua yang berminat dengannya.
cara membakar sate ayam ini sangat jelas, mudah dan senang diikuti, syabas dan terima kasih kerana sudi berkongsinya
Blog yang bermaklumat, tahniah!
sungguh sedap
Saya akan cuba membakar sate ayam pada hujung minggu ini. Harap ia akan berjaya.
ReplyDeletenampaknya tidak susah cara untuk membuat, hi..
ReplyDeleteya, ia memang senang, harap dapat membantu semua yang suka akan makanan tradisional ini
ReplyDeleteYa, saya akan cuba pada hujung minggu ini.
ReplyDeleteSaya suka makan sate,akan cuba sendiri. Terima kasih cikgu.
ReplyDeleteThanks for sharing !
ReplyDeleteBanyak maklumat disediakan, syabas.
ReplyDeleteNice sharing.^^
ReplyDeletesatu blog yang menarik, padat dengan sejarah tentang jenis makanan tradisional, ia tentu berguna kepada semua yang berminat dengannya.
ReplyDeletecara membakar sate ayam ini sangat jelas, mudah dan senang diikuti, syabas dan terima kasih kerana sudi berkongsinya
ReplyDeleteBlog yang bermaklumat, tahniah!
ReplyDeletesungguh sedap
ReplyDelete